روغن موتور های دیزلی

موتورهای دیزلی برای اطمینان از عمر طولانی به روغن موتور و روان کننده های با کیفیت نیاز دارند. پرفلوب، روغن موتور ماشین آلات دیزلی شما را تامین می کند. برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان فنی پرفلوب با شماره تلفن 02188624489 تماس بگیرید و لیست محصولات روغن موتور دیزلی پرفلوب با مشخصات فنی کامل را دریافت کنید.

روغن موتور دیزلی برای روانکاوی موتور کامیون و خودروهای دیزلی استفاده می شود و نباید با روغن موتور بنزینی اشتباه گرفته شود.
هنگام خرید روغن موتور دیزلی باید به نوع روغن و سازگاری آن با موتور دقت کنید. روغن های موتور دیزلی به لحاظ شکل ظاهری بسیار شبیه به روغن موتور بنزینی هستند. هر دو دارای روغن پایه می باشند اما در آنها از افزودنی های ضد سایش مختلف بکار رفته و ویسکوزیته بالاتری دارند. همچنین با توجه به اینکه روغن موتور دیزلی در شرایط سخت تری قرار می گیرد، ترکیبات آن بیشتر است و کربن بیشتری را نسبت به روغن بنزینی جذب می کند.

فاکتورهای مهم در انتخاب روغن موتور دیزلی

هنگام خرید روغن موتوری دیزلی خوب، اول باید به این نکته توجه کنید که روغن موتور باید مناسب با انجین کامیون یا وسیله گازوئیل سوز شما باشد. فاکتورهای بعدی شامل موارد زیر هستند:

درجه ویسکوزیته: با توجه به اینکه روغن موتور دیزلی قرار است در شرایط سخت تری قرار بگیرید، و فشار بیشتری را تحمل کند، باید ویسکوزیته آن متناسب با موتور کامیون باشد. روغن موتور دیزلی با ویسکوزیته مناسب به عملکرد بهتر کامیون حتی در فشار بالا کمک می کند.

قابلیت پاکسازی روغن موتور دیزلی: یک روغن موتور دیزلی خوب باید قدرت پاکسازی و جذب کربن بیشتری داشته باشد. باید بتواند موتور را به خوبی تمیز کند.

سازگاری: برای کامیون، کشنده ها و خودروهای گازوئیل سوز باید روغن موتور دیزلی مناسب خریداری کنید. روغن موتور بنزینی نباید در موتور کامیون استفاده شود.

حفاظت در برابر سایش : موتور کامیون تحت شرایط سخت کار می کند و اصطکاک آن زیاد است و ممکن است قطعات آن زودتر سایش پیدا کند. بنابراین، باید روغن موتور دیزلی را انتخاب کنید که از موتور در برابر سایش حفاظت خوبی داشته باشد.

عملکرد مناسب: روغن موتور دیزلی با کیفیت خوب، مصرف سوخت گازوئیل را کاهش می دهد.

پرفلوب تولید کننده انواع روغن موتور دیزلی مناسب کامیون و کشنده ها است که با در نظر گرفتن فاکتورهای مهم بالا، بهترین روغن موتور دیزلی را به شما تقدیم می کند.

برای خرید روغن موتور دیزلی با کیفیت خوب، قیمت مناسب و تحویل فوری به وب سایت پرفلوب (Purflube) مراجعه کنید.

روغن موتور دیزل چیست؟

موتورهای دیزلی باید به خوبی روغن کاری شوند تا از ساییدگی، خرابی و از بین رفتن نابهنگام قطعات متحرک جلوگیری شود. برای دستیابی به این هدف، روان کننده ها اضافه می شوند که در نتیجه طول عمر موتور را بالا می برد و در هزینه های تعویض نیز صرفه جویی می کند.

انواع روغن موتور دیزل

روغن‌های موتور به دو نوع اصلی روغن‌های سنتتیک و روغن‌های معدنی تقسیم می‌شوند. این دو نوع روغن دارای چندین زیرگروه هستند که با گریدهای ویسکوزیته و غلظت متفاوت تقسیم می شوند.

تقسیم بندی روغن موتور دیزلی بر اساس غلظت به این موضوع اشاره دارد که روغن موتور برای استفاده در چه محیطی طراحی شده است.

به طور خاص، اعداد در درجه روغن موتور به حداقل و دمای معمولی کارکرد موتور اشاره دارد. هر چه عدد بزرگتر باشد، نشان می دهد که روغن غلیظتر است. عدد قبل از W مشخص می کند که این روغن در زمستان سیال باقی می ماند و عملکرد روانکاری خود را در هوای سرد به خوبی انجام می دهد.

روغن مصنوعی یا سنتتیک

روغن مصنوعی از روغن پایه سنتتیک مخلوط با مواد افزودنی ساخته می شود. مواد افزودنی که هر کدام خاصیت جداگانه دارد، باعث می شود که این روغن از نظر شیمیایی بسیار پایدارتر شود. آب ‌گریز شوند و در برابر آب مقاومت بالایی پیدا کنند. ضد اکسیداسیون هستند و از تشکیل لجن و رسوبات جلوگیری می کند. روغن موتور دیزل سنتتیک بسیار کند و آهسته تجزیه می ‌شوند، از اینرو، فاصله زمانی تعویض این نوع روغن طولانی‌تر است. قیمت روغن موتور دیزل سنتتیک نسبت به روغن معدنی گرانتر است.

روغن معدنی (معمولی)

روغن موتور دیزل معدنی (معمولی) از نفت خام ساخته می‌شود. این نوع روغن از نظر مولکولی در مقایسه با روغن سنتتیک پایدارتر است. با توجه به اینکه روغن معدنی عاری از مواد افزودنی است، سریعتر تجزیه می شود. از اینرو، روغن معدنی تنها زمانی که نو و تازه است، کارایی بالایی دارد و بعد از مدت کوتاهی کار کردن، خاصیت قبلی خود را ندارند و باید تعویض شوند. روغن معدنی عاری از مواد بهبود دهنده ویسکوزیته است و به همین دلیل، غلظت و چسبندگی روغن بسیار سریعتر تغییر می کند.

تفاوت روغن موتور دیزل با روغن موتور بنزینی در چیست؟

فرق روغن موتور دیزلی و روغن موتور بنزینی در سطح کیفیت و استفاده این روغن های موتور است. سطح کیفیت روغن موتور بر اساس استاندارد  APIاندازه گیری می شود.

قبل از اینکه بخواهیم به تفاوت روغن دیزل و روغن بنزینی بپردازیم، باید تفاوت موتور دیزلی و بنزینی را بدانید. کلیات کارکرد این دو موتور فرق چندانی با هم ندارند، فقط نحوه عملکرد موتورهای دیزلی به نسبت موتورهای بنزینی کمی ساده تر است. موتور خودروهای دیزلی یا همان ماشین سنگین، نسبت به خودروهای بنزینی به قدرت انتقال و حرارت بیشتری نیاز دارند. بنابراین شرایط کارکرد آنها سخت است و باید روغن موتور دیزلی مناسب تهیه شود.

موتورهای بنزین سوز معمولاً در حجم کوچکتر و با شرایط کارکرد آسان تر طراحی شده اند. به همین دلیل است که روغن موتور بنزینی از ویسکوزیته پایین تری نسبت به روغن موتور دیزل برخوردار است. روغن موتور بنزینی رقیق تر از روغن موتور دیزل است.

در کل، فرمولاسیون روغن موتور بنزینی با روغن دیزل متفاوت است و اگر از روغن موتور بنزینی در موتورهای دیزل استفاده شود، قطعاً عملکرد موتور را دچار اختلال می کند. برعکس این موضوع نیز صدق می کند، استفاده از روغن موتور دیزل در موتور بنزینی نیز توصیه نمی شود چرا که ویسکوزیته بالا می تواند عملکرد روانکاری در موتور بنزینی را کاهش دهد.

با مراجعه به دفترچه راهنما سازنده وسیله نقلیه خود می توانید بهترین و مناسب ترین روغن موتور دیزل را پیدا کنید.

طبقه بندی روغن موتور دیزل بر اساس استاندارد API

انجمن نفت آمریکا که به اختصار (API) نامیده می شود، اصلی ترین و شاخص ترین سطوح کیفیت را برای روغنهای بنزینی و دیزلی ارائه داده است.

کدهای سطح کیفیت API از عبارت API به همراه دو حرف از حروف انگلیسی مانند «API SN» تشکیل شده اند.

حرف اول بعد از عبارت API نشان دهنده بنزینی یا دیزلی بودن موتور است. حرف S برای موتورهای بنزینی برگرفته از عبارت Service Station به معنای ایستگاه های تعویض روغن خودروها است. حرف C برای موتورهای دیزلی برگرفته از کلمه Commercial به معنای وسایل نقلیه تجاری کشاورزی و ناوگان حمل و نقل است.

حرف دوم نمایانگر کیفیت و فناوری فرمول روغن است که بر حسب ترتیب الفبای انگلیسی از حرف A شروع شده و تا به امروز برای روغنهای بنزینی به حرف N و برای روغنهای دیزلی به حرف K رسیده است.

جدول طبقه بندی سطوح کیفیت API برای روغن های موتور دیزلی

API توضیحات
CK-4 روغن مخصوص انواع موتورهای دیزلی چهار زمانه با دور و سرعت بالا، مدل ۲۰۱۷ به بعد که به سیستم های پیشرفته کنترل نشر آلاینده ها مجهز بوده و سوخت دیزلی با غلظت گوگرد حداکثر ppm ۵۰۰ مصرف می کنند.

این روغن ها در تمامی خواص از جمله در بهبود اکسیداسیون، محافظت از کاتالیست، جلوگیری از افت گرانروی و تشکیل رسوب نسبت به سطوح کیفیت پایین تر بهبود یافته است.

CJ-4 روغن مخصوص انواع موتورهای دیزلی چهار زمانه با دور و سرعت بالا، مدل ۲۰۱۰ به بعد که به سیستم های کنترل آلودگی پیشرفته ای مانند DPF مجهز بوده و سوخت دیزلی با غلظت گوگرد حداکثر ppm ۵۰۰ مصرف می کنند.
CI-4 روغن مخصوص موتورهای دیزلی چهار زمانه با دور و سرعت بالا مدل سال ۲۰۰۲ که به سیستم کنترل آلودگی مانند EGR مجهز بوده و غلظت گوگرد سوخت مصرفی آنها حداکثر 0.5 درصد است. این روغن به جای روغن های CH-4، CG-4، CF-4، CE و CD نیز می تواند استفاده شود.
CH-4 روغن موتور مناسب برای موتورهای دیزلی چهارزمانه سنگین، با دور و سرعت بالا مدل سال ۱۹۹8 که غلظت گوگرد سوخت مصرفی آنها کمتر از 0.5 درصد است و به جای روغن های CG-4، CF-4، CE و CD نیز می تواند به کار رود.
CG-4 روغن موتور مناسب برای موتورهای دیزلی چهار زمانه سنگین، با دور و سرعت بالا، مدل سال 1995 که غلظت گوگرد سوخت مصرفی آنها کمتر از 0.5 درصد است و به جای روغن های CF-4، CEو CD نیز می تواند بکار رود.
CF-4 روغن موتور مناسب برای موتورهای دیزلی چهار زمانه توربو شارژ، با دور و سرعت بالا مدل سال ۱۹۹۰ و به جای روغن های CD و CE نیز می تواند به کار برده شود.
CF-2 روغن موتور مناسب برای موتورهای دیزلی سنگین و دو زمانه که در سال ۱۹۹۴ معرفی شده است و می تواند جایگزین CD-II نیز باشد.
CF روغن موتور مناسب ویژه موتورهای دیزلی سنگین سوپرشارژ و توربو شارژ برای مصرف با سوخت هایی که بیش تر از 0.5 درصد گوگرد دارند و در سال ۱۹۹۴ معرفی شده است. این روغن می تواند جایگزین روغن های CD نیز باشد.
CE روغن موتور مناسب برای موتورهای دیزلی سنگین سوپر شارژ و توربو شارژ که در سال ۱۹۸۵ معرفی شده است و و به جای روغن های CD، CC نیز می تواند به کار برده شود.
CD-II برای موتورهای دو زمانه در سال ۱۹۸۵ معرفی شده است.
CD برای موتورهای دیزلی سوپر شارژ مناسب است و در سال ۱۹۵۵ معرفی شده است.
CC برای موتورهای دیزلی ساخته شده در سال ۱۹۶۱
CB برای موتورهای دیزلی ساخته شده در سال ۱۹۴۹
CA برای موتورهای دیزلی ساخته شده در سال های ۱۹۴۰ تا ۱۹۵۰
FA-4 روغن مخصوص موتورهای دیزلی چهار زمانه سرعت بالا مدل ۲۰۱۷ به بعد که روغن با درجه گرانروی XW-30 و سوخت با محتوای گوگرد حداکثر 15 ppm برای آنها توصیه شده است. این روغن استاندارد کنترل نشرگازهای گلخانه ای برای خودروهای سواری را دارد و نمی توان از آنها به عنوان جایگزین سطوح کیفیت پایین تر استفاده کرد.

قیمت روغن موتور دیزل پرفلوب

روغن موتور دیزل پرفلوب شرکت آریا رایمند جاوید مطابق با آخرین تکنولوژی روز دنیا ساخته شده است و از روغن پایه و مواد افزودنی درجه یک وارداتی بهره می برد. تمام انواع روغن موتورهای دیزلی پرفلوب از نظر کیفیت با نمونه های خارجی این محصول قابل رقابت است.

لیست قیمت بهترین روغن موتور دیزل پرفلوب

کیفیت API ویسکوزیته حجم قیمت
CI4 10W40 20 لیتر
CI4 15W40 20 لیتر
CI4 20W50 20 لیتر
CH4 15W40 20 لیتر
CH4 20W50 20 لیتر
CF4 15W40 20 لیتر
CF CF50 20 لیتر

قیمت روغن موتور دیزل پرفلوب با توجه به کیفیت و عملکرد روانکاری خوبی که دارد واقعاً مقرون به صرفه است. خرید روغن دیزل پرفلوب به قیمت همکار، تخفیف های باورنکردنی و آفرهای ویژه را از دست ندهید و همین حالا با شماره تلفن 02188216918 کارشناس فروش محصولات روانکاری پرفلوب تماس بگیرید.

در مجله روغن موتور پرفلوب ثبت نام کنید

و روغن موتور مدنظر خود را با تخفیف ویژه سفارش دهید

keyboard_arrow_up